דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 247 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לנקות היטב את הכבד ולחתוך לחתיכות בינוניות.
  • 2 להמליח ולפלפל.
  • 3 לפרוס את הבצלים לאורך - רצועות דקות.
  • 4 לטגן את הבצלים עד שהם מזהיבים.
  • 5 להוסיף את הכבד ולהמשיך לטגן עוד כעשר דקות או עד שהכבד צלוי ומטוגן מכל הצדדים (לא לכסות את הסיר).
  • בתיאבון! יוצא מעדן!
טיפ למתכון
אפשר להוסיף פטריות טריות או משומרות ולטגן יחד.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)291118
חלבונים (גרם)30.32 12.3
פחמימות (גרם)62
מתוכן סוכרים (גרם)2.65 1.08
שומנים (גרם)15.42 6.26
מתוכם שומן רווי (גרם)3.18 1.29
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.05
כולסטרול (מ"ג)603.75 244.93
נתרן (מ"ג)565.61229.46
סיבים תזונתיים (גרם)1.13 0.46
מים (גרם)189.576.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5,7682,340
ויטמין B (מ"ג)34.4113.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.560.23
ויטמין B2 (מ"ג)3.131.27
ויטמין B3 (מ"ג)17.16.94
ויטמין B5 (מ"ג)10.984.46
ויטמין B6 (מ"ג)1.570.64
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1,041422.27
ויטמין B12 (מק"ג)29.0211.77
ויטמין C (מ"ג)3614.61
ויטמין E (מ"ג)1.240.5
ויטמין K (מק"ג)0.660.27
סידן (מ"ג)29.4711.95
ברזל (מ"ג)15.956.47
מגנזיום (מ"ג)39.9916.22
זרחן (מ"ג)538.31218.38
אבץ (מ"ג)4.751.93
אשלגן (מ"ג)496.9201.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.2% 57.4% 11.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?