דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • כבד עוף - 1 ק"ג
  • בצל - 2 יחידות גדולות - סה"כ (644 גרם)
    חתוכים גס
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    אפשר גם מקופסת שימורים
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    לטיגון
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס
  • כמון - כפית שטוחה (3 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עוף עם בצל ופטריות
כבד עוף פריך עם בצל ופטריות
  • 1 סעיף לא חובה לשומרי הכשרות - צולים את הכבדים להוצאת הדם. כמה אפשריות לצלייה: ברשת על הגז, בתנור או במחבת מיוחדת לצלייה על הגז.
  • 2 מטגנים את הבצלים בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות לעוד כ- 5 דקות טיגון ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את כבד העוף עד שהוא משנה את צבעו לאפור.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים לעוד כ- 3 דקות טיגון - עד לדרגת הצלייה הרצויה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
הצעת הגשה: עם פירה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 21.6% 56.6% 18.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב