דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרוכיות במילוי ריבה ללא גלוטן וסוכר
כרוכיות במילוי ריבה ללא גלוטן וסוכר
קינוח ללא גלוטן וסוכר

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מנפים את הקמחים.
  • 2 מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים מעט נוזל או קמח קונדיטור.
  • 3 מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.
  • 4 מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.
  • 5 מורחים את הריבה ומפזרים את שאר חומרי המילוי במידה ורוצים (ראו רעיונות לשידרוג).
  • 6 מגלגלים לכרוכית ומניחים ברווחים קטנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים את עובי העוגיות על ידי חריצה בעזרת סכין חדה.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה (כ- 25 דקות).
  • 8 לאחר קירור חותכים לעוגיות לפי הסימנים ושומרים בכלי אטום.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל ריבה ללא סוכר שאוהבים. הצעות לתוספות לזרייה מעל הריבה: כחצי כפית אבקת קקאו/חרובים, כף פתיתי קוקוס, חופן אגוזים קצוצים לפי בחירה - אגוזי מלך, שקדים, פקאנים, בוטנים, מעט תחליף סוכר (כרבע כפית) או ככף שוקולד 70% או יותר מגורר.

הערך התזונתי לא כולל את קמח הדוחן.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)58360
חלבונים (גרם)0.37 2.31
פחמימות (גרם)851
מתוכן סוכרים (גרם)0.81 5.03
שומנים (גרם)2.62 16.18
מתוכם שומן רווי (גרם)1.47 9.1
כולסטרול (מ"ג)7.52 46.44
נתרן (מ"ג)35.72220.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.15 0.92
ויטמין C (מ"ג)0.020.1
סידן (מ"ג)1.589.78

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 23% 3.3% 72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.