קינוח ללא גלוטן וסוכר
מצרכים למתכון
50 מנות/יחידות, 16 גרם למנה\יחידה (כ- 50 עוגיות)
אופן הכנת המתכון
קינוחים סוג המנה
בינוני דרגת קושי
מעל חצי שעה זמן הכנה
חלבי, כשר כשרות
1 מנפים את הקמחים.2 מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים מעט נוזל או קמח קונדיטור.3 מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.4 מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעלה דק בעובי של כ- 3 מ"מ.5 מורחים את הריבה ומפזרים את שאר חומרי המילוי במידה ורוצים (ראו רעיונות לשידרוג).6 מגלגלים לכרוכית ומניחים ברווחים קטנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מסמנים את עובי העוגיות על ידי חריצה בעזרת סכין חדה.7 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד הזהבה (כ- 25 דקות).8 לאחר קירור חותכים לעוגיות לפי הסימנים ושומרים בכלי אטום.9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל ריבה ללא סוכר שאוהבים. הצעות לתוספות לזרייה מעל הריבה: כחצי כפית אבקת קקאו/חרובים, כף פתיתי קוקוס, חופן אגוזים קצוצים לפי בחירה - אגוזי מלך, שקדים, פקאנים, בוטנים, מעט תחליף סוכר (כרבע כפית) או ככף שוקולד 70% או יותר מגורר.
הערך התזונתי לא כולל את קמח הדוחן.
עוד הצעות למתכונים
הצטרפו אל הבלוג של רות
מתכונים חלופיים
המלצות AI
ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?
ההמלצות מיוצרות ע"י
AI
ולכן אין להסתמך עליהן, עלולות להיות טעויות
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים
שומנים
חלבונים
פחמימות
1.3%
23%
3.3%
72.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד .
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.