דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ממתק שוקולדי קל להכנה לטבעוניים ולא רק

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ממיסים בזהירות בסיר את השוקולד (שני הסוגים) עם חלב הסויה.
  • 2 מוסיפים לסיר את השקדים ומערבבים הכל יחד עד שהכל נמס ואחיד במרקם.
  • 3 בתבנית מרופדת בנייר אפייה משטחים את השוקולד לשכבה אחידה בגובה של כחצי ס"מ, ומעבירים סכין ליצירת הקוביות.
  • 4 מכסים בניילון נצמד ומכניסים לקירור במקרר ליום או לפחות ל- 8 שעות.
  • 5 חוזרים על סימני הקוביות עם סכין, שולפים מהתבנית את חיתוכיות השוקולד ומעבירים לכלי סגור.
  • 6 שומרים במקרר עד האכילה.
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן הקירור. שיטת ההכנה כוללת המסה וקירור.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)71382
חלבונים (גרם)1.67 8.98
פחמימות (גרם)421
מתוכן סוכרים (גרם)0.14 0.74
שומנים (גרם)5.34 28.69
מתוכם שומן רווי (גרם)2.48 13.35
כולסטרול (מ"ג)0.65 3.49
נתרן (מ"ג)5.3128.53
סיבים תזונתיים (גרם)0.32 1.73
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 47.7% 14.9% 34.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.