2 יוצרים עוגיות קטנות (או בגודל הרצוי) בעזרת הידיים ומסדרים אותן על מגש מרופד בנייר אפייה.
3 אופים את העוגיות בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך כרבע שעה.
4 העוגיות מוכנות - מומלץ לשמור אותן בצנצנת סגורה!
5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להפוך את העוגיות האלו לעוגיות שוקו צ`יפס בקלות: פשוט מוסיפים שוקולד מגורר (90% או 70%) במקום החמוציות, אם כי חשוב להבין שאז בעוגיות שלנו תהיה כמות סוכר קטנה (הסוכר שנמצא בשוקולד).