דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 עושים משרה מרוטב הסויה, שמן השומשום (4 טיפות), רוטב המירין (או חומץ בלסמי) והסילאן בקערה.
  • 2 את הדגים מכניסים לתוך קופסא רחבה ושטוחה, שופכים את המשרה על הדגים ומעסים אותם בעדינות.
  • 3 סוגרים את הקופסא עם מכסה פלסטיק (אפשר גם עם ניילון נצמד) למשך מינמום שעה (טיפ - ניתן להשרות במקרר למשך כמה שעות).
  • 4 מנערים את הדגים ומשאירים את הרוטב בצד.
  • 5 מחממים שמן קנולה על מחבת רחבה מאוד ומטגנים את הדגים על אש גבוהה למשך 2 דקות מכל צד.
  • 6 מחממים תנור ל- 180 מעלות צלזיוס ומעבירים את הדגים לתבנית פיירקס.
  • 7 את הרוטב שופכים על הדגים ואופים במשך 20-25 דקות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • תודה לשבי עוזיאל על המתכון:
  • http://www.facebook.com/shabisan
טיפ למתכון
ניתן להפחית בכמות השמן לטיגון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של Rebeka Ben Haim

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)267235
חלבונים (גרם)22.05 19.44
פחמימות (גרם)33
שומנים (גרם)18.58 16.39
מתוכם שומן רווי (גרם)3.55 3.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.02
כולסטרול (מ"ג)49 43.22
נתרן (מ"ג)954.8842.16
ויטמין E (מ"ג)1.10.97
ויטמין K (מק"ג)4.544.01
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.021.78
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.570.51
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.451.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)4.23.71
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.13.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 42.6% 50.5% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.