גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: Tripolitai, אוכל מטריפולי. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
חמין עם בשר בקר, תרד, תפוחי אדמה, בטטה ושעועית לבנה בתוספת כופתאות קמח מצה
תבשיל בשר מהמטבח הטריפוליטאי שנקרא "נוקידס" עם בצקניות שמזכירות את הניוקי האיטלקי
חריימה טריפוליטאי אורגינל ברוטב פיקנטי
ארוחת צהריים עם שילוב טעמים מעניין של בשר בקר טחון, שעועית לבנה ותרד
שקשוקת עגבניות ביתית, טעימה ופיקנטית בגרסת דיאט
מפרום מהמטבח הטריפוליטאי מתפוחי אדמה, כרובית וחציל ממולאים בתערובת בשר בקר טחון בתוספת ציר ירקות
עוגיות מעמול במלית ממרח תמרים שכולם אוהבים לנשנש בסופ"ש וסתם כשמתחשק
מפרום תפוחי אדמה טעים ביותר מהמטבח הטוניסאי/טריפולטאי - מומלץ מאוד להכין לארוחת הקידוש ביום שישי בערב
מפרום - תפוחי אדמה מבושלים במילוי בשר בקר טחון ורוטב עגבניות
חצילים ממולאים בשר טחון ברוטב עגבניות ותבלינים - מנה עיקרית נהדרת לארוחת הקידוש בסופ"ש
ירקות חמוצים בהכנה ביתית מהירה
מפרום של סבתא שמזכיר נשכחות מהעבר (מתכון מלפני המהפך הטבעוני שלי)
פרוסות תפוח אדמה וחציל ממולאות בשר בקר ותבלינים - מנת מפרום מהמטבח הטריפוליטאי שמתאימה מאוד כמנה עיקרית לארוחת הקידוש ולערבי חג
תוספת נהדרת של כרוב פיקנטי
תפוחי אדמה ממולאים בשר ברוטב עגבניות - ארוחה טעימה ביותר מהמטבח הטריפוליטאי המשובח
החמוצים הכי טעימים שתכינו של העדה הטריפוליטאית המקסימה