גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | בשר | » | תבשיל בשר טחון עם שעועית ותרד |
ארוחת צהריים עם שילוב טעמים מעניין של בשר בקר טחון, שעועית לבנה ותרד, 436 קלוריות למנה, 78 קלוריות ל-100 גרם
דפנה מיכאל, מבשלת ואופה באהבה, 04.07.2013
5 מנות/יחידות, 562 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. התבשיל הוא נוסח קייצי לתבשיל "טבחה בסילק" - זה החמין הטריפוליטאי עם חתיכות בשר כתף או שפונדרה. אפשר להפוך את התבשיל לחמין בחורף.
מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 436 | 78 |
חלבונים (גרם) | 37.51 | 6.67 |
פחמימות (גרם) | 50 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.81 | 1.03 |
שומנים (גרם) | 10.32 | 1.84 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.13 | 0.56 |
כולסטרול (מ"ג) | 76 | 13.52 |
נתרן (מ"ג) | 474.13 | 84.36 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.76 | 1.74 |
מים (גרם) | 457.59 | 81.42 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 684.81 | 121.85 |
ויטמין B (מ"ג) | 12.07 | 2.15 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.35 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.38 | 0.07 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 8.57 | 1.53 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.6 | 0.29 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.98 | 0.17 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 180.62 | 32.14 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 3.1 | 0.55 |
ויטמין C (מ"ג) | 29.83 | 5.31 |
ויטמין E (מ"ג) | 3.28 | 0.58 |
ויטמין K (מק"ג) | 263.26 | 46.84 |
סידן (מ"ג) | 209.32 | 37.25 |
ברזל (מ"ג) | 8.56 | 1.52 |
מגנזיום (מ"ג) | 165.65 | 29.48 |
זרחן (מ"ג) | 412.27 | 73.36 |
אבץ (מ"ג) | 8.34 | 1.48 |
אשלגן (מ"ג) | 1,651 | 293.69 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.29 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.13 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.01 |