גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: French, אוכל מצרפת. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
עוגת פחזניות בסגנון סנט הונורה בשילוב מילפיי - הקינוח המושלם לכל אירוע
פחזניות במלית תפוחי עץ עם קצפת וניל במיוחד לראש השנה בגרסאות פרווה או חלבי
פירה ביתי בסגנון צרפתי עם חמאה בתוספת בצל מטוגן וקוביות בטטה
קרפ צרפתי בטעם של פעם עם שמנת, חלב ונגיעות וניל שמתאים במיוחד עם ממרח שוקולד או פירות טריים
המקרון הוא סוג של עוגיית שקדים הדורשת מעט מיומנות, ניסיון וטכניקה. לא תמיד מצליחים בפעם הראשונה והשנייה, אך עם הזמן המיומנות תשתפר ותיתן תוצאות מעולות. כמו כן, המתכון דורש דיוק רב אז אני ממליץ...
פחזניות ביתיות ממולאות בקציפת גבינת מסקרפונה עם שמנת מתוקה ובקונפיטורה בטעם פטל
קרפ במילוי קרם שוקולד לבן וגבינת ריקוטה בתוספת חמוציות - באדיבות מיכל לוי אלחלל לאסם
Tarte aux Poires (טארט או פואר) - טארט אגסים וקרם שקדים של מיקי שמו מתוך הספר "הפטיסרי הטובות בפריז" - מדריך לבוטיקי עוגות ומתוקים מאת שרון היינריך (בהוצאת LunchBox)
סלט ניסואז ביתי עם חסה, קוביות תפוחי אדמה, זיתים שחורים וביצים קשות
זהו אחד מתוך שבע הפטיפורים שהרכבתי לתפריט החדש של אורחי מסעדת "רוסליניס" (2 כוכבי מישלן) באיטליה. צלחת הפטיפורים יצאה כמחווה לכל סועד שישב במסעדה בתום ארוחת תפריט הטעימות שכללה 9 מנות שונות מכל...
עוגיות לינזר מבצק פריך עם קונפיטורת פירות יער
עוגת סברינה עם קצפת מתוקה מהמטבח הצרפתי
עוגת קרמשניט קלה להכנה עם קרם וניל צרפתי
בצק עלים ממולא בקרם וניל צרפתי עם שמנת מתוקה
קרואסון חמאה ביתי וטעים עם שומשום
אקלר צרפתי במילוי מוס קפה בציפוי שוקולד תפוז ופילה פירות העונה - ממטבחו של השף מוטי בוחבוט, שף ראשי, מלון ענבל ירושלים.