דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אקלרים טעימים ומרשימים, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל האקלרים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת האקלרים:
  • 1 בסיר עם מכסה סגור להרתיח את החלב ביחד עם החמאה, המלח והסוכר.
  • 2 להוסיף בבת אחת את הקמח (בצק רבוך) ולערבב נמרצות כל הזמן עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
  • 3 להסיר מהאש ולקרר במשך כ- 10 דקות.
  • 4 להעביר את הבצק אל קערת המיקסר, לערבל עם וו גיטרה ולהוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה עד שהן נטמעות בבצק.
  • 5 להעביר את בלילת הבצק אל שקית זילוף עם צנתר חלק או משונן בקוטר של 13-14 מ"מ, ולזלף פסים (אקלרים) באורך כ- 8 ס"מ.
  • הכנת הקראמבל:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה לערבל את כל מצרכי הקראמבל.
  • 2 לרדד את הקראמבל בין שני ניירות אפייה לעובי של כ- 5 מ"מ ולהקפיא עד שיציב ואפשר לקרוץ (כחצי שעה-שעה).
  • 3 לחתוך מלבנים של 8 ס"מ על 2 ס"מ ולהניח על האקלרים.
  • 4 לאפות את האקלרים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ- 30-40 דקות עד שהאקלרים אפויים מבפנים (לא לפתוח את התנור בזמן האפייה).
  • הכנת המילוי:
  • 1 להרתיח את החלב ותמצית הוניל.
  • 2 לערבב את החלמונים ביחד עם הסוכר והקורנפלור בקערה.
  • 3 לצקת תוך כדי בחישה את החלב המורתח על תערובת החלמונים ולערבב היטב. להחזיר את התערובת המאוחדת לסיר ולבשל תוך כדי ערבוב נמרץ למשך כ- 2 דקות עד שהתערובת מסמיכה.
  • 4 לעטוף את התערובת בניילון נצמד ולקרר היטב במקרר כשעתיים עד שממש קר.
  • 5 לאחר שהקרם התקרר להעביר אותו למיקסר עם וו גיטרה ולערבב עד לקבלת קרם חלק ללא גושים.
  • 6 להקציף בנפרד את השמנת ולקפל אל תוך הקרם.
  • 7 לחצות את האקלרים האפויים ולזלף בתוכו את קרם הפטיסייר באמצעות צנתר כוכב.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הסגול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)239266
חלבונים (גרם)4.56 5.07
פחמימות (גרם)2730
מתוכן סוכרים (גרם)7.09 7.88
שומנים (גרם)12.67 14.09
מתוכם שומן רווי (גרם)6.93 7.71
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.09
כולסטרול (מ"ג)121.72 135.32
נתרן (מ"ג)78.7987.59
מים (גרם)9.5810.65
ויטמין A (מק"ג)34.4938.35
ויטמין B (מ"ג)0.430.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.9713.31
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.2
ויטמין D (מק"ג)0.470.53
ויטמין E (מ"ג)0.230.26
ויטמין K (מק"ג)0.060.07
סידן (מ"ג)44.4649.43
ברזל (מ"ג)0.30.33
מגנזיום (מ"ג)1.351.5
זרחן (מ"ג)38.342.58
אבץ (מ"ג)0.240.26
אשלגן (מ"ג)18.4120.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.390.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.951.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.870.97

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.7% 10.3% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
פסטה בולונז קלה להכנה

פסטה בולונז קלה להכנה

חצילים אפויים בטעם אחר

חצילים אפויים בטעם אחר

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

תפוח אדמה קריספי

תפוח אדמה קריספי

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

אורז אדום עם נקניקיות ושעועית ירוקה

סלט ביצים טבעוני

סלט ביצים טבעוני

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

בצק לפיצה: איך מכינים פיצה ביתית מעולה?

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪