דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד קצוץ
  • 1 לצלות הכבדים על מנת להכשירם. לטגנם בשמן.
  • 2 להוסיף מלח ופלפל ולהמשיך לטגן עד לשינוי הצבע.
  • 3 להוסיף סיידר תפוחי עץ ופלפל שחור גרוס.
  • 4 לכבות אש ולכסות.
  • 5 לתת "לעמוד" כ- 15 דקות במחבת מכוסה.
  • 6 לטחון עם הביצים הקשות והמחמאה למרקם חלק.
  • 7 לתקן טעמים ולכסות.
  • 8 להגשה לקצוץ את הבצל הירוק לגלגלים ולעטר סביב.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 32.2% 59% 7.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב