1 להקציף את השמנת המתוקה במיקסר עם בלון הקצפה, להוסיף תוך כדי את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף עד לקבלת קרם חזק ויציב.
2 לחלק את הקצפת לשני חלקים שווים, לחלק אחד להוסיף את הנוטלה ולערבב היטב.
3 להניח חצי מביסקוויטי הקסטה בתבנית בשכבה אחת, למרוח בשכבה עבה משני סוגי הקצפת (חצי-חצי), להניח את הביסקוויטים הנותרים מעל ולהקפיא למשך כמה שעות עד שמוכן!
4 שימו לב: עדיף להצמיד את הקסטות אחת לשנייה בתבנית כדי שהקרם לא ינזל, ולאחר ההקפאה לחתוך למלבן יפה (לא חובה). מתקבלת גלידת קסטה ביתית מושלמת לימי הקיץ החמים!