דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 85 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את השמנת המתוקה במיקסר עם בלון הקצפה, להוסיף תוך כדי את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף עד לקבלת קרם חזק ויציב.
  • 2 לחלק את הקצפת לשני חלקים שווים, לחלק אחד להוסיף את הנוטלה ולערבב היטב.
  • 3 להניח חצי מביסקוויטי הקסטה בתבנית בשכבה אחת, למרוח בשכבה עבה משני סוגי הקצפת (חצי-חצי), להניח את הביסקוויטים הנותרים מעל ולהקפיא למשך כמה שעות עד שמוכן!
  • 4 שימו לב: עדיף להצמיד את הקסטות אחת לשנייה בתבנית כדי שהקרם לא ינזל, ולאחר ההקפאה לחתוך למלבן יפה (לא חובה). מתקבלת גלידת קסטה ביתית מושלמת לימי הקיץ החמים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף לקצפת גם אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב להעשרת הקרם. ניתן להשתמש בכל ממרח שוקולד שאוהבים ואפילו בממרחים בטעמים אחרים.

ציוד נדרש: מיקסר עם בלון הקצפה.

זמן ההכנה לא כולל את זמן הקפאת הקסטות.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328387
חלבונים (גרם)2.99 3.52
פחמימות (גרם)3339
מתוכן סוכרים (גרם)19.57 23.06
שומנים (גרם)20.36 23.99
מתוכם שומן רווי (גרם)10.99 12.95
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.680.8
כולסטרול (מ"ג)46.43 54.72
נתרן (מ"ג)93.79110.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 0.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 35.7% 5.2% 58.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.57 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.