דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד אווז במחבת פסים
כבד אווז בנוסח ביתי
  • 1 לחמם את המחבת ולמרוח מעט שמן.
  • 2 לחתוך בעדינות וישר את כבד האווז לפרוסות של בערך 1.5 ס"מ.
  • 3 להשתדל לחתוך ישר את הכבד כדי שהוא יתבשל בצורה אחידה.
  • 4 להמליח ולפלפל את הכבד.
  • 5 כשהמחבת לוהטת להוסיף את הכבד ולטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון צרוב.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם רוצים להגיש את הכבד מאוחר יותר, יש לחזור על אופן ההכנה, אולם הטיגון צריך להיות רק לצורך הצריבה של הכבד. לאחר מכן, להכניס לקערה מתאימה, לכסות היטב בניילון נצמד ולמקרר. לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם ל- 180 מעלות לחימום של כמה דקות בודדות.

ציוד נדרש: מחבת פסים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.2% 56.7% 22%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב