1 מערבבים את כל המצרכים יחד (את הקמח מוסיפים בהדרגה) ולשים עד לקבלת בצק אחיד (סוגי קמח שונים מכילים יחסי גלוטן/עמילן שונים, ולכן במידה והבצק דביק מדי - ניתן להוסיף מעט קמח (עד 1/2 כוס)).
2 בעזרת כפות הידיים מכינים עיגולים קטנים בקוטר 3 ס"מ ומניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה.
3 אופים בתנור שחומם מראש לחול של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות, עד להזהבה קלה של העוגיות.
4 מצננים היטב לפני הוצאת העוגיות מהתבנית.
5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בכל סוגי הטחינות. לעוגיות בריאות יותר ניתן להשתמש בטחינה משומשום מלא ובקמח מלא.