גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: East European, אוכל ממזרח אירופה. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
רוסלה מהמטבח הרומני - צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה ושמיר
עוגיות מחמאה בצורת קרואסון במילוי רחת לוקום אדומה ומתוקה - מתאים לפורים ואירועים כמו חינה בהם מגישים מתוקים למיניהם
אורנגלושקה - עוגת שמרים מהמטבח ההונגרי עם תערובת אגוזים, סוכר חום וקינמון
מרק גולש הונגרי מבשר בקר או עגל וירקות כמו תפוחי אדמה, גזרים, עגבניות ופלפל ירוק בתוספת בצקניות שמהוות טוויסט נחמד למנה - מתאים מאוד ליום שבת קריר וחורפי
פשטידת תפוחי אדמה מהמטבח הרומני שנקראת גם "טוטש" - מעדן רומני מסורתי
עוגת אמנדינה מהמטבח הרומני המסורתי - קוביית שוקולד בטעם רום משגע
סלט תפוחי אדמה וביצים קשות מהמטבח הרומני שנקרא סלט דה בף - סלט חובה על השולחן בערב ראש השנה ובכלל בחגים
כיסוני בצק במילוי תפוחי אדמה ובצל מהמטבח הרומני המזרח אירופאי - תוספת נפלאה שמתאימה לשולחן החג של ראש השנה
מרק קניידלך מושלם עם פטרוזיליה שכיף לאכול גם בפסח וגם בראש השנה
גפילטע פיש לפסח בסגנון מודרני ועדכני שאפילו הילדים אוהבים בליווי של חזרת ביתית
סמבוסק מהמטבח הרוסי מטוגן וממולא בבשר טחון עם פטריות ותבלינים
אוזני המן של פעם בגרסת פרווה ובמילוי פרג טחון בתוספת אגוזים - מתכון של יהדות אשכנז שהכינו בפורים
סלט חצילים ופלפלים אדומים קלויים מהמטבח הרומני
ריבועי פולנטה (ממליגה) עם חמאה ופרמזן
קולביקה - פשטידת כרוב מהמטבח הרוסי בציפוי שומשום וגרעיני דלעת
ממליגה מהמטבח הרומני המסורתי מקמח תירס וצימוקים