דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שטרודל גבינה מבצק פילו
שטרודל גבינה מבצק פילו
שטרודל גבינה מבצק פילו
שטרודל גבינה נהדר שבטוח תאמצו

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות מכל שטרודל (סה"כ 4 שטרודלים))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 הכנת המלית: לערבב בקערה את הגבינות ביחד עם הסוכר, להוסיף את שאר המרכיבים ולהמשיך לערבב עד לאיחוד (תערובת הומוגנית).
  • 2 להניח עלה של פילו על משטח העבודה, להבריש חצי ממנו בחמאה המומסת (להשאיר מהחמאה גם לאחר מכן) ולקפל לשניים.
  • 3 להניח על עלה הפילו (קרוב לקצה הבצק) רבע ממלית הגבינה.
  • 4 לקפל מעט את צדדי הבצק על מלית הגבינה ולגלגל למעין כרוכית. כך להכין את כל השטרודלים (סה"כ יוצאים 4 שטרודלים).
  • 5 להבריש כל שטרודל גבינה בחמאה המומסת.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד להזהבת השטרודל.
  • 7 לפדר באבקת סוכר לפי הטעם ולהגיש חם חם מהתנור.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את האוכמניות המיובשות.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)52229
חלבונים (גרם)2.57 11.38
פחמימות (גרם)731
מתוכן סוכרים (גרם)2.39 10.58
שומנים (גרם)1.43 6.35
מתוכם שומן רווי (גרם)0.81 3.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)10.62 47.07
נתרן (מ"ג)29.57131.06
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.18
מים (גרם)1.466.47
ויטמין A (מק"ג)2.912.87
ויטמין B (מ"ג)43.540.19
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.12
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.863.83
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.07
ויטמין C (מ"ג)0.120.54
ויטמין D (מק"ג)0.040.16
ויטמין E (מ"ג)0.020.09
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)13.5159.87
ברזל (מ"ג)0.030.15
מגנזיום (מ"ג)0.231.03
זרחן (מ"ג)3.615.96
אבץ (מ"ג)0.020.1
אשלגן (מ"ג)2.711.96
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 13.1% 23.4% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.