דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיגל מיוחד וטעים ביותר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר/ניילון אפייה ולשמן מעט.
  • 2 לפזר 2 כפות סוכר חום בתחתית התבנית ולהדק היטב.
  • 3 לגלען את תפוחי העץ ולפרוס לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 4 לסדר את פרוסות התפוחים מעל הסוכר החום בתבנית בשכבה אחידה באותו הגובה.
  • 5 לבשל את הפסטה במים עם המלח למשך כ- 5 דקות (פחות מפרק זמן הבישול הכתוב על האריזה, שלא תהיה רכה מדי), לשטוף במים קרים, לסנן ולהניח בקערה.
  • 6 במחבת על אש גבוהה לחמם את 1/2 כוס הסוכר החום ביחד עם 1/3 כוס השמן, ולערבב עד שהסוכר מתקרמל. לשפוך מעל הפסטה ולערבב בזריזות (לא לדאוג אם ייווצרו גושי קרמל).
  • 7 באותה המחבת לחמם את כף השמן ביחד עם 2 כפות הקמח, ולערבב בזריזות עד לקבלת רביכה אחידה. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד שמן. לשפוך את הרביכה מעל הפסטה ולערבב היטב.
  • 8 לטרוף את הביצים, להוסיף לפסטה ביחד עם התבלינים ולערבב היטב.
  • 9 לכסות את תפוחי העץ בתבנית בזהירות עם תערובת הפסטה.
  • 10 לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה וחצי.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)339 קלוריות268 קלוריות
חלבונים7.3 גרם5.8 גרם
פחמימות51 גרם41 גרם
מתוכן סוכרים18 גרם14.2 גרם
שומנים11.6 גרם9.2 גרם
מתוכם שומן רווי1.4 גרם1.1 גרם
מתוכם שומן טראנס7.8 מ"ג6.1 מ"ג
כולסטרול75.9 מ"ג60 מ"ג
נתרן731.5 מ"ג578.8 מ"ג
סיבים תזונתיים1 גרם0.8 גרם
מים47.4 גרם37.5 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A33.8 מק"ג26.8 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)614.1 מק"ג485.8 מק"ג
ויטמין B114.9 מק"ג11.8 מק"ג
ויטמין B2103.1 מק"ג81.5 מק"ג
ויטמין B373.5 מק"ג58.1 מק"ג
ויטמין B5355 מק"ג280.8 מק"ג
ויטמין B656.6 מק"ג44.7 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B911 מק"ג8.7 מק"ג
ויטמין B120.2 מק"ג0.1 מק"ג
ויטמין C1.8 מ"ג1.4 מ"ג
ויטמין D0.4 מק"ג0.3 מק"ג
ויטמין E284.3 מק"ג224.9 מק"ג
ויטמין K0.9 מק"ג0.7 מק"ג
סידן29.1 מ"ג23 מ"ג
ברזל537.7 מק"ג425.4 מק"ג
מגנזיום6.1 מ"ג4.8 מ"ג
זרחן45.5 מ"ג36 מ"ג
אבץ290.2 מק"ג229.6 מק"ג
אשלגן90.1 מ"ג71.3 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות413.8 מ"ג327.3 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 313.3 מ"ג10.5 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6338 מ"ג267.4 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות752.5 מ"ג595.4 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 9701.1 מ"ג554.7 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 16.3% 10.3% 72%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

רצועות אסאדו ברוטב מרוקאי

אורז עם גזר וצימוקים

אורז עם גזר וצימוקים

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪