דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיגל מיוחד וטעים ביותר

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר/ניילון אפייה ולשמן מעט.
  • 2 לפזר 2 כפות סוכר חום בתחתית התבנית ולהדק היטב.
  • 3 לגלען את תפוחי העץ ולפרוס לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 4 לסדר את פרוסות התפוחים מעל הסוכר החום בתבנית בשכבה אחידה באותו הגובה.
  • 5 לבשל את הפסטה במים עם המלח למשך כ- 5 דקות (פחות מפרק זמן הבישול הכתוב על האריזה, שלא תהיה רכה מדי), לשטוף במים קרים, לסנן ולהניח בקערה.
  • 6 במחבת על אש גבוהה לחמם את 1/2 כוס הסוכר החום ביחד עם 1/3 כוס השמן, ולערבב עד שהסוכר מתקרמל. לשפוך מעל הפסטה ולערבב בזריזות (לא לדאוג אם ייווצרו גושי קרמל).
  • 7 באותה המחבת לחמם את כף השמן ביחד עם 2 כפות הקמח, ולערבב בזריזות עד לקבלת רביכה אחידה. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד שמן. לשפוך את הרביכה מעל הפסטה ולערבב היטב.
  • 8 לטרוף את הביצים, להוסיף לפסטה ביחד עם התבלינים ולערבב היטב.
  • 9 לכסות את תפוחי העץ בתבנית בזהירות עם תערובת הפסטה.
  • 10 לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה וחצי.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של אוהד

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)339268
חלבונים (גרם)7.32 5.79
פחמימות (גרם)5141
מתוכן סוכרים (גרם)18.01 14.24
שומנים (גרם)11.61 9.19
מתוכם שומן רווי (גרם)1.41 1.12
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)75.89 60.04
נתרן (מ"ג)731.54578.75
סיבים תזונתיים (גרם)1.02 0.81
מים (גרם)47.4237.52
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)33.8326.76
ויטמין B (מ"ג)0.610.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.978.68
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.14
ויטמין C (מ"ג)1.791.41
ויטמין D (מק"ג)0.420.33
ויטמין E (מ"ג)0.280.22
ויטמין K (מק"ג)0.920.73
סידן (מ"ג)29.0522.98
ברזל (מ"ג)0.540.43
מגנזיום (מ"ג)6.14.82
זרחן (מ"ג)45.535.99
אבץ (מ"ג)0.290.23
אשלגן (מ"ג)90.1271.3
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.340.27
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.750.6
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.70.55

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 16.3% 10.3% 72%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה