גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח רוסי | » | פירושקי הודו |
9 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (8-10 יחידות (תלוי בגודל))
ציוד נדרש: מיקסר.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. אפשר להקפיא גם אחרי האפייה ולחמם לפני ההגשה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 409 | 184 |
חלבונים (גרם) | 30.61 | 13.75 |
פחמימות (גרם) | 47 | 21 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 3.09 | 1.39 |
שומנים (גרם) | 10.46 | 4.7 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.51 | 0.68 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.02 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 223.59 | 100.41 |
נתרן (מ"ג) | 846.67 | 380.24 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.47 | 0.21 |
מים (גרם) | 123 | 55.24 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 985.31 | 442.5 |
ויטמין B (מ"ג) | 11.32 | 5.08 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.11 | 0.05 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.67 | 0.3 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 7.35 | 3.3 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 2.49 | 1.12 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.56 | 0.25 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 141.93 | 63.74 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.05 | 2.27 |
ויטמין C (מ"ג) | 4.09 | 1.84 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.41 | 0.18 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.37 | 0.17 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.54 | 0.69 |
סידן (מ"ג) | 29.11 | 13.07 |
ברזל (מ"ג) | 4.17 | 1.87 |
מגנזיום (מ"ג) | 28.62 | 12.85 |
זרחן (מ"ג) | 260.27 | 116.89 |
אבץ (מ"ג) | 2.11 | 0.95 |
אשלגן (מ"ג) | 314.88 | 141.41 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.65 | 0.29 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.29 | 0.13 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.94 | 0.42 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.86 | 0.39 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם