גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
שם באנגלית: East European, אוכל ממזרח אירופה. רעבים? מוזמנים להתקין את אפליקציית Foods »
מרק קניידלך מושלם עם פטרוזיליה שכיף לאכול גם בפסח וגם בראש השנה
גפילטע פיש לפסח בסגנון מודרני ועדכני שאפילו הילדים אוהבים בליווי של חזרת ביתית
סמבוסק מהמטבח הרוסי מטוגן וממולא בבשר טחון עם פטריות ותבלינים
אוזני המן של פעם בגרסת פרווה ובמילוי פרג טחון בתוספת אגוזים - מתכון של יהדות אשכנז שהכינו בפורים
סלט חצילים ופלפלים אדומים קלויים מהמטבח הרומני
ריבועי פולנטה (ממליגה) עם חמאה ופרמזן
קולביקה - פשטידת כרוב מהמטבח הרוסי בציפוי שומשום וגרעיני דלעת
ממליגה מהמטבח הרומני המסורתי מקמח תירס וצימוקים
מאפים בהשראת הונגריה - עוגיות מלוחות טעימות בפני עצמן ומתאימות בתוספת גבינה או כל ממרח שאוהבים - סוג של שילוב בין עוגייה למיני לחמניה
סופגניה רומנית גבינתית שמוגשת בתוספת של שמנת חמוצה וקונפיטורת דובדבנים
גרסת הגפילטע פיש במתכונת פיקנטית ולא מתוקה
עוגת דבש רוסית שמתאימה מאוד לחג תשרי
קציצות דג קרפיון בסגנון מסורתי במיוחד לראש השנה
קרמשניט וניל עם עלי בצק לקרמשניט מוכנים
לחם שיפון ולתת (מאלט) כפרי בעל ארומה עשירה של שיפון ואייל כהה
סהרוני גבינת קשקבל עם שומשום מהמטבח הרומני