דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות מכונה ללא מכונה
עוגיות מכונה ללא מכונה
עוגיות מרוקאיות פופולאריות וטעימות

מצרכים למתכון

75 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (70-80 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 מכניסים את כל המרכיבים לקערת המיקסר ומערבלים עם וו גיטרה למשך דקות בודדות עד לאיחוד כל המרכיבים.
  • 3 מכניסים את העיסה אל שקית זילוף עם צנטר כוכב (אם משתמשים בשקית חד פעמית יש למלא כל פעם קצת מהתערובת כדי שלא תקרע בזמן הזילוף).
  • 4 בעזרת שקית הזילוף מזלפים עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה בתנור החם למשך כ- 20-25 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הנטורינה ניתן לעשות שימוש במרגרינה רגילה, מחמאה (מרגרינה בטעם חמאה) או חמאה.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה, שקית זילו עם צנטר כוכב.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מאיה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)116431
חלבונים (גרם)1.6 5.92
פחמימות (גרם)1451
מתוכן סוכרים (גרם)3.88 14.36
שומנים (גרם)6.11 22.65
מתוכם שומן רווי (גרם)1.67 6.19
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.05
נתרן (מ"ג)23.9288.65
סיבים תזונתיים (גרם)0.25 0.92
מים (גרם)2.7710.26
ויטמין A (מק"ג)0.060.24
ויטמין B (מ"ג)0.291.08
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.25
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.17
ויטמין B3 (מ"ג)0.160.59
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.0918.85
ויטמין C (מ"ג)1.224.54
ויטמין E (מ"ג)00
סידן (מ"ג)30.45112.85
ברזל (מ"ג)0.391.46
מגנזיום (מ"ג)0.20.74
זרחן (מ"ג)38.36142.15
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)1.435.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.230.86
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.220.83

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 28.1% 7.3% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.