דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת מוס אוראו מושלמת
עוגת מוס אוראו מושלמת
תכינו אותה רק אם בא לכם באמת להתפנק!

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטבול היטב את עוגיות האוראו בקערת החלב למשך כ- 10 שניות ולהניח צמוד אחת לשנייה כך שנמלא את כל תחתית התבנית.
  • 2 להקציף את כל מרכיבי קרם האוראו עד לקבלת קצפת יציבה, להוסיף את עוגיות האוראו המרוסקות ולערבב לאיחוד. להעביר את הקרם לתבנית ולשטח בצורה אחידה.
  • 3 לחמם בקערה את השוקולד והשמנת בפולסים במיקרוגל עד לקבלת גנאש שוקולד חלק.
  • 4 למזוג את הגנאש לתבנית בצורה אחידה וחלקה, ולהעביר לקירור של 5-6 שעות לפחות.
  • 5 לאחר קירור העוגה - להקציף את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קרם יציב, להעביר לשק זילוף ולזלף מסגרת לעוגה (איזה זילוף שבא לכם).
  • 6 לפזר את עוגיות האוראו השבורות מעל לקישוט וזהו - יש לכם עוגת מוס אוראו חלומית וקלה להכנה (יש לאחסן את העוגה בקירור)!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שק זילוף, תבנית מלבנית מתאימה (20x25 ס"מ).

שיטת ההכנה כוללת הקצפה, קירור וחימום במיקרוגל. זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה - בפועל היא מהירה מבחינת זמן העבודה שיש להשקיע בה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)356366
חלבונים (גרם)3.14 3.23
פחמימות (גרם)2626
מתוכן סוכרים (גרם)17.09 17.56
שומנים (גרם)26.86 27.6
מתוכם שומן רווי (גרם)15.08 15.5
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.991.02
כולסטרול (מ"ג)63.58 65.34
נתרן (מ"ג)114.54117.7
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)0.740.76
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)11.2911.6
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.080.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 48.4% 5.7% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.94 (0.94 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.