1 במעבד מזון עם להב פלדה טוחנים את עוגיות האוראו (כולל המילוי שלהן) לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת וטוחנים עד שמתקבלת תערובת פירורית ולחה. מעבירים את הפירורים לתבנית ומשטחים לבסיס אחיד.
2 מעבירים למקפיא ל- 5-10 דקות של התייצבות.
הכנת המלית:
1 ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם 2 כפות החלב, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מצננים לטמפרטורת החדר.
2 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים יחד את השמנת מתוקה, אינסטנט פודינג הוניל והחלב, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם רך. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס, ומקציפים רק עד לאיחוד.
3 יוצקים את המלית מעל שכבת הבסיס ובעזרת מרית או פלטה מדורגת משטחים לשכבה אחידה. מנערים מעט את התבנית למניעת בועות ולפיזור אחיד, ומעבירים את העוגה למקפיא עד לסיום הכנת העיטור.
הכנת העיטור:
1 מפרידים את עוגיות האוראו זו מזו ומסירים את המלית בעזרת כפית (זה השלב שאני ממש אוהב, חלום של כל ילד וילדה, פשוט אוסף את כל המלית ויוצר עוגיות אוראו עם אקסטרה מילוי).
2 בעזרת הידיים שוברים את עוגיות האוראו לרבעים. מוציאים את העוגה מהמקפיא ומניחים את שברי העוגיות על גבי המלית כשהצד היפה של העוגיות פונה כלפי חוץ. לוחצים אותן בעדינות מעט פנימה, ומעבירים למקפיא למינימום 4 שעות של התייצבות. מתקבלת עוגת אוראו קלה וטעימה!
3 בתיאבון
הערות:
• העוגה נשמרת במקפיא בכלי אטום עד 3 שבועות.
• מפשירים כחצי שעה קודם ההגשה וזהו. לא מעבר, אחרת לא ניתן יהיה לחתוך את העוגה כמו שצריך.
• מסירים מעט מהעוגיות, חותכים בסכין טבולה במים רותחים ומנגבים את הסכין בין חיתוך לחיתוך.