1 שמים בקערה שמן, חלב, מלח וחומץ, ומערבבים היטב (התערובת לא ממש הומוגנית בגלל החומץ).
2 בקערה נפרדת מניחים קמח תופח, יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח ומערבבים היטב, עד לקבלת בצק נעים ורך.
3 מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומחלקים את הבצק ל- 2 חלקים. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לעלה מלבני דק.
4 שופכים כמות נדיבה של קטשופ פיצה על הבצק ומורחים בעזרת סכין או מרית. מפזרים מעל גבינות וזיתים ומגלגלים לרולדה.
5 בעזרת סכין חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של כ- 2 ס"מ. מתקבלים שבלולים אותם מניחים בתבנית עם מעט מרווח האחד מהשני וכשהמלית כלפי מעלה. מעבירים למקרר ל- 30 דקות.
6 מוציאים מהמקרר, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ואופים כ- 25 דקות, או עד להזהבה.