דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה על בסיס טעם המשמש

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 112 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • התחתית:
  • 1 טוחנים במעבד מזון את הפתי בר למצב "חול". ממיסים חמאה ומאחדים.
  • 2 מעצבים בתבנית (תבנית קפיצית 26) ומעבירים למקרר עד הרכבת העוגה.
  • מלית הגבינה והמשמש:
  • 1 מסננים היטב את המשמשים.
  • 2 מקציפים את כל החומרים יחד לתערובת אחידה וחלקה.
  • 3 יוצקים 3/4 מהבלילה על תחתית הפירורים.
  • 4 מסדרים במרכז העוגה את חצאי המשמש.
  • 5 יוצקים את שאר הגבינה ומיישרים.
  • 6 מכניסים למקרר לשעה.
  • שכבת הג`לי:
  • 1 מכינים לפי ההוראות על גבי הקופסא.
  • 2 מצננים מעט ושופכים על העוגה.
  • 3 מכניסים למקרר ל- 6 שעות לפחות.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית 26.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נוי אלון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)253226
חלבונים (גרם)4.77 4.25
פחמימות (גרם)2421
מתוכן סוכרים (גרם)4.5 4.02
שומנים (גרם)15.49 13.83
מתוכם שומן רווי (גרם)9.16 8.18
כולסטרול (מ"ג)43.43 38.77
נתרן (מ"ג)223.22199.3
סיבים תזונתיים (גרם)0.38 0.33
מים (גרם)0.130.12
ויטמין B (מ"ג)0.490.44
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.40.36
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.05
ויטמין C (מ"ג)1.251.12
ויטמין D (מק"ג)0.440.39
סידן (מ"ג)115.17102.83
ברזל (מ"ג)0.50.45
מגנזיום (מ"ג)0.030.03
זרחן (מ"ג)0.020.01
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.460.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 34.9% 10.7% 53.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.