דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיפוד גבינה וריבת חלב
קיפוד גבינה וריבת חלב
קיפוד גבינה וריבת חלב
קינוח גבינה בצורת קיפוד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (כ- 20 קיפודים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת שכבת השוקולד הלבן:
  • 1 ממיסים על בן מארי שוקולד לבן ושמנת עד להמסה ותערובת אחידה.
  • 2 מעבירים לקערה אטומה ומקררים לפחות 4 שעות במקרר לפני שימוש.
  • הכנת מוס הגבינה:
  • 1 במיקסר מקציפים שמנת עם אינסטנט פודינג, תמצית וניל וסוכר, עד לקבלת תערובת במרקם יוגורט.
  • 2 מוסיפים בעדינות את הגבינות ומקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 ממלאים את תבנית השקעים בעזרת שק זילוף או כף רק כחצי מהגובה.
  • 4 בכל שקע מניחים על הגבינה כפית ריבת חלב. ממלאים את השקעים עד למעלה, מיישרים בעזרת פלטה ומכניסים להקפאה של 4 שעות לפחות.
  • הרכבת המנה:
  • 1 מקציפים את תערובת השוקולד הלבן עד קבלת קרם יציב. מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בקוטר 10 ס"מ.
  • 2 מחלצים את חצי העיגולים, מניחים על צלחת הגשה ומזלפים על כל חצי כדור את תערובת השוקולד בצורת טיפות עד לקבלת צורת קיפוד.
  • 3 מניחים במקרר לשעה-שעתיים להפשרה. שומרים במקרר עד 4 ימים בכלי סגור.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם המסה על בן מארי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נוי אלון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)306315
חלבונים (גרם)4.92 5.08
פחמימות (גרם)2223
מתוכן סוכרים (גרם)8.65 8.92
שומנים (גרם)21.95 22.63
מתוכם שומן רווי (גרם)13.58 14
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.09
כולסטרול (מ"ג)53.37 55.02
נתרן (מ"ג)178183.5
סיבים תזונתיים (גרם)0.27 0.28
מים (גרם)0.130.14
ויטמין B (מק"ג)2.332.4
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.130.13
סידן (מ"ג)69.4771.62
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.030.03
זרחן (מ"ג)0.020.02
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.460.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 44.5% 10% 45%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.82 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?