דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן טופו אפוי

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הטופו לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 2 מכינים את המרינדה: שמים בכלי רחב את מצרכי המרינדה, מערבבים ומניחים בפנים את פרוסות הטופו.
  • 3 משאירים את הטופו במרינדה לפחות 12 עד 24 שעות במקרר מכוסה - רצוי להפוך באמצע (לאחר 6 או 12 שעות בהתאמה).
  • 4 מעבירים את הטופו עם המרינדה לתבנית אפייה עם דפנות גבוהות (תבנית לעוגות).
  • 5 אופים בתנור בחום של 180-200 מעלות למשך כ- 10-15 דקות, הופכים ואופים עוד 5-10 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית הטופו במרינדה. אפשר לשחק עם הכמויות בהתאם למספר המנות הרצוי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נטלי שמש

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)287164
חלבונים (גרם)23.33 13.37
פחמימות (גרם)116
מתוכן סוכרים (גרם)0.13 0.07
שומנים (גרם)16.62 9.52
מתוכם שומן רווי (גרם)2.25 1.29
נתרן (מ"ג)197.84113.38
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 0.11
מים (גרם)2.081.19
ויטמין B (מק"ג)0.1266.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.110.06
ויטמין C (מ"ג)1.160.66
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.060.03
סידן (מ"ג)419.14240.19
ברזל (מ"ג)0.070.04
מגנזיום (מ"ג)1.090.63
זרחן (מ"ג)6.923.96
אבץ (מ"ג)0.050.03
אשלגן (מ"ג)24.4914.03
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 32.8% 46.1% 20.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.