דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה מארבעה מצרכים בלבד

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 61 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (בהתחלה על אש נמוכה כדי שהשמן לא יקפוץ בעת שמוסיפים את השעועית הירוקה).
  • 2 מוסיפים את השעועית הירוקה הארוכה המוקפאת ומערבבים כל הזמן עד שהקרח נמס (השמן מעט קופץ - יש להיזהר, אם כי לא מדובר בשמן עמוק).
  • 3 מוסיפים את השום ומערבבים עד להזהבה קלה של השום.
  • 4 מוסיפים את הצ`ילי המתוק ומקפיצים עוד כ- 5-10 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מעין צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)78128
חלבונים (גרם)1.12 1.85
פחמימות (גרם)611
מתוכן סוכרים (גרם)0.06 0.09
שומנים (גרם)5.55 9.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.84 1.39
נתרן (מ"ג)16.9527.97
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 0.94
מים (גרם)3.285.42
ויטמין B (מ"ג)0.160.26
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.170.28
ויטמין C (מ"ג)1.752.88
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.10.16
סידן (מ"ג)10.1416.73
ברזל (מ"ג)0.10.16
מגנזיום (מ"ג)1.42.31
זרחן (מ"ג)8.5714.14
אבץ (מ"ג)0.060.11
אשלגן (מ"ג)22.4637.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 40.8% 8.3% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.74 (0.8 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?