מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (6 נתחים גדולים)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כבד בקר מתובל
- 1 לרחוץ היטב את הכבד ולייבש במגבת לחה.
- 2 לסדר את הכבד על מגש גדול, לזרות מעל את התבלינים ולעסות.
- 3 לרסס שמן על מחבת ולטגן קלות (כדקה וחצי מכל צד).
- 4 מומלץ להגיש לצד פירה.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
13% |
71% |
14.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב