1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר יחד, ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה. לקראת הסוף מוסיפים את שמן הקנולה והמלח, וממשיכים ללוש לבצק חלק ורך אך לא דביק מדי. מורחים כף שמן על פני הבצק, מכסים ומתפיחים כשעה.
2 מורידים את האוויר מהבצק שתפח ומתפיחים שוב כחצי שעה.
3 מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים שווים. לשים כל חלק לכדורים, מכסים ומתפיחים כ- 20 דקות.
4 מרטיבים או טובלים כל כדור בקערה עם מים, מותחים מהצדדים (בזהירות בכדי לשמור על אווריריות הבצק) ומניחים על תבנית משומנת וחמה (אם יש כדאי לאפות על תבנית מברזל יצוק).
5 אם רוצים להכין לחם לוואשי (לחם שצורתו כמו פיתה) - מחלקים את הבצק ל- 4 עד 5 חלקים, ולאחר התפחת הכדורים משטחים כל כדור בידיים לצורה של פיתה גדולה, משהים כ- 10 דקות ובידיים רטובות יוצרים גומות.