דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרם בוואריה ללא ביצים וג`לטין
קרם בוואריה ללא ביצים וג`לטין
קרם בוואריה במיוחד לרגישים לביצים

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (כוסות בוואריה קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את השמנת הצמחית עם הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה, ולהכניס בינתיים למקרר. אפשר להשתמש גם בשמנת חלבית - זה לא קריטי, אך עם הצמחית הגעתי לטעם שרציתי.
  • 2 בסיר להרתיח את 3/4 כוס החלב ביחד עם החמאה המומסת. לערבב את 1/4 כוס החלב עם הקורנפלור ולערבב היטב עד שאין גושים. להוסיף לסיר, לערבב היטב, להסיר מהגז ולקרר.
  • 3 בקערה לערבב את הגבינה, השמנת החמוצה והסוכר. להוסיף את החלב המורתח ולערבב היטב.
  • 4 להוציא מהמקרר את הקצפת ולערבב בתנועות קיפול עדינות בתערובת.
  • 5 לסדר בכוסות פתיבר טבול עם חלב ונס קפה, ומעל למזוג את בלילת הקרם.
  • 6 להכניס שעתיים למקרר. הרי לכם קרם בוואריה מושלם ללא ביצים וג`לטין בקלי קלות - לכם נותר רק להינות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם סירופ שוקולד מעל עם מעט בוטנים, אגוזים קצוצים או כל מה שאוהבים (לאחר קירור).

הערך התזונתי לא כולל את סירופ השוקולד והאגוזים הקצוצים מעל. זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבוואריה. שיטת ההכנה כוללת הרתחה וקירור.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)190208
חלבונים (גרם)3.23 3.54
פחמימות (גרם)2527
מתוכן סוכרים (גרם)14.9 16.32
שומנים (גרם)8.76 9.59
מתוכם שומן רווי (גרם)6.46 7.07
כולסטרול (מ"ג)13.58 14.87
נתרן (מ"ג)81.2588.96
סיבים תזונתיים (גרם)0.19 0.21
מים (גרם)00
ויטמין B (מק"ג)2.833.1
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין D (מק"ג)0.10.11
סידן (מ"ג)61.8667.73
ברזל (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.30.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 23.6% 8.7% 67.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?