דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

מתוקים

במתכוני מתוקים עושים שימוש רב בסוכר, הידוע כמאכל שלא כל כך בריא וחיוני לגופנו. הסוכר הוא פחמימה זמינה ולא מורכבת, שאינה תורמת לתחושת שובע. בנוסף, ידוע כי הסוכר מזיק לבריאות השיניים. אוכל מתוק הינו בדרך כלל רווי קלוריות, כך שמי שרוצה לשמור על משקלו - חייב להפחית במאכלים אלו. ובכל זאת, כולנו בני אדם, ולכולנו יש צרכים מתוקים ופנטזיות על לחטוף משהו טעים ומתוק כשרע לנו או כשקר בחוץ לדוגמא. לפניכם מגוון רחב של מתוקים שיכולים לעשות לכם את היום, אבל תדאגו ותהיו אחראיים שלא להגזים בצריכתם - תחלקו למשפחה ולחברים מהעבודה ותכינו כמות מועטה יחסית, כדי שלא תצטרכו לאכול הכל לבדכם. מאכלים מתוקים לדוגמא הם עוגות ועוגיות, מרציפן, סוכריות גומי, סוכריות טופי ועוד.