דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות אלפחורס הכי טעימות בעולם
עוגיות אלפחורס הכי טעימות בעולם
עוגיות אלפחורס כמו של הקונדיטוריות הטובות ביותר

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (בקוטר 4.5 ס"מ (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את החמאה ואבקת הסוכר עד שמתקבל קרם חמאה אחיד. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. שימו לב: חשוב לגרד מדפנות המיקסר את המסה כדי שהכל יתערבב כמו שצריך.
  • 3 מוסיפים את הקמח, הקורנפלור, ואבקת האפייה, ומערבבים ערבוב קצר מאוד רק עד לקבלת בצק.
  • 4 מעבירים את הבצק לשיש ומאחדים בכמה תנועות אחדות. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה לפחות.
  • 5 מרדדים לעובי של כחצי סנטימטר, קורצים עיגולים שאותם מניחים על נייר אפייה עם מעט רווח בין לבין ואופים בתנור למשך כ- 8 דקות. האפייה קצרה והעוגיות צריכות להישאר לבנות. לאחר שמוציאים מהתנור מצננים מעט.
  • 6 ממלאים כל שתי עוגיות עם ריבת חלב (בערך כפית לכל עוגייה. אני אוהבת להשתמש בריבת חלב של חברת מרדל), ומצפים את דפנות העוגייה במעט ריבת חלב כדי להדביק את הקוקוס הטחון מסביב לכל העוגייה.
  • 7 מומלץ לשמור עוגיות אלפחורס ביתיות כאלה בקופסא אטומה במקרר (ניתן גם להקפיא וכך העוגיות נשארות טובות למשך כחודש).
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של נועה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)160400
חלבונים (גרם)2.22 5.54
פחמימות (גרם)2254
מתוכן סוכרים (גרם)12.61 31.53
שומנים (גרם)7.3 18.25
מתוכם שומן רווי (גרם)5.01 12.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.32
כולסטרול (מ"ג)35.69 89.21
נתרן (מ"ג)34.1185.27
סיבים תזונתיים (גרם)0.57 1.42
מים (גרם)1.333.32
ויטמין A (מק"ג)6.8617.15
ויטמין B (מ"ג)0.110.28
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.7311.82
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.09
ויטמין C (מ"ג)0.320.79
ויטמין D (מק"ג)0.10.25
ויטמין E (מ"ג)0.050.12
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)14.1135.27
ברזל (מ"ג)0.230.58
מגנזיום (מ"ג)0.260.66
זרחן (מ"ג)22.5156.28
אבץ (מ"ג)0.040.11
אשלגן (מ"ג)2.165.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.53
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.49

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 23.1% 7% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.