דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח אוסטרי פשוט מושלם מהעיר זלצבורג

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 190 מעלות.
  • 2 מקציפים את החלבונים במיקסר (אפשר ידני), כשמתחיל להיות קצף מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. מוסיפים את תמצית הוניל והחלמון, ומאחדים בזהירות בעזרת מרית. מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות!
  • 3 מורחים חמאה רכה בתבנית (בתחתית ובצדדים, אפשר להשתמש בכל תבנית שרוצים).
  • 4 מורחים שכבה יפה של ריבה בתחתית ויוצרים "שליכטות" עננים של קצף מעל הריבה.
  • 5 אופים בתנור החם למשך כ- 12-15 דקות או עד להזהבה. מפזרים אבקת סוכר ומגישים לצד גלידת תות, וניל או מסטיק. מתקבל קינוח זלצבורגר נוקרל אוסטרי קל ומהיר להכנה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית מתאימה.

הערך התזונתי לא כולל את הגלידה להגשה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)87249
חלבונים (גרם)1.9 5.48
פחמימות (גרם)1542
מתוכן סוכרים (גרם)8.4 24.16
שומנים (גרם)2.16 6.21
מתוכם שומן רווי (גרם)1.2 3.46
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.15
כולסטרול (מ"ג)28.97 83.36
נתרן (מ"ג)22.2664.06
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.02
מים (גרם)12.3535.54
ויטמין A (מק"ג)8.5724.67
ויטמין B (מ"ג)0.210.59
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.21
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.5313.04
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.16
ויטמין C (מ"ג)0.110.32
ויטמין D (מק"ג)0.120.35
ויטמין E (מ"ג)0.060.17
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)5.4615.71
ברזל (מ"ג)0.130.37
מגנזיום (מ"ג)1.554.46
זרחן (מ"ג)12.4535.83
אבץ (מ"ג)0.060.16
אשלגן (מ"ג)23.7168.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.260.76
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.240.69

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.6% 10.2% 78.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.