דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
- פרסומת -
- פרסומת -

דגים

אומרים שיש הרבה דגים בים - תרתי משמע! יש המון סוגים של דגים בים, כאשר הנפוצים שבהם שמשמשים למאכל הם דגי סרדין, בורי, דניס, טונה, קרפיון, סלמון ונסיכת הנילוס. מתכוני דגים רבים מוגשים על הצלחת כחתיכה של פילה, אך ישנם דגים המוגשים כשלמים. אנשים רבים מעדיפים לאכול את פילה הדג, מכיוון שהוא מוגש ללא עצמות ונוח יותר לאכילה. עם זאת, מומלץ להיזהר גם באכילת פילה ולשים לב שאין בטעות עצמות. כמו כן, מומלץ שלא לדבר בעת אכילת דגים מחשש לחנק. לדגים ערך תזונתי רב וניתנים לשימוש במגוון מתכונים כמו סושי, סביצ`ה וקציצות דגים. הם מכילים גם חומצות שומן חיוניות לגוף כמו אומגה 3, שעל חשיבותה ויתרונותיה אין ויכוח. לפניכם מגוון רחב של מתכונים שיזכו אתכם במחמאות רבות. שיהיה בתיאבון!