גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דג ברוטב קארי וקרם קוקוס |
4 מנות/יחידות, 652 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את עלי קפיר הליים ושמן הדגים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 675 | 104 |
חלבונים (גרם) | 45.68 | 7.01 |
פחמימות (גרם) | 56 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 15.14 | 2.32 |
שומנים (גרם) | 30.75 | 4.72 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 21.63 | 3.32 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.03 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 79.8 | 12.25 |
נתרן (מ"ג) | 905.28 | 138.95 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 9.72 | 1.49 |
מים (גרם) | 438.94 | 67.37 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 1,014 | 155.63 |
ויטמין B (מ"ג) | 14.09 | 2.16 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.51 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.28 | 0.04 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 10.38 | 1.59 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.97 | 0.3 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.87 | 0.13 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 80.92 | 12.42 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.6 | 0.4 |
ויטמין C (מ"ג) | 24.17 | 3.71 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.41 | 0.37 |
ויטמין K (מק"ג) | 36.72 | 5.64 |
סידן (מ"ג) | 91.22 | 14 |
ברזל (מ"ג) | 2.85 | 0.44 |
מגנזיום (מ"ג) | 113.48 | 17.42 |
זרחן (מ"ג) | 456.48 | 70.07 |
אבץ (מ"ג) | 1.98 | 0.3 |
אשלגן (מ"ג) | 1,442 | 221.35 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.09 | 0.17 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.09 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.62 | 0.09 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.37 | 0.21 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.1 | 0.17 |