דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מפרום דג טעים שחובה לנסות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות כמו כריך (עד החצי). להניח בינתיים בקערת מים כדי למנוע את השחרתם.
  • 2 לערבב את הדג עם כל התבלינים והירק, ולהכין כדורים כמספר ה"כריכים".
  • 3 להכניס כל כדור דג ל"כריך", לטבול בקמח, לאחר מכן בביצים הטרופות ולטגן בשמן.
  • 4 לסדר את המפרום בסיר שטוח. לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב, לצקת מעל המפרום בסיר, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כחצי שעה. מתקבל מפרום דגים טעים ביותר!
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגון. ייתכן ויהיה צורך בכמות שמן רבה יותר לטיגון. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)526113
חלבונים (גרם)28.18 6.07
פחמימות (גרם)5913
מתוכן סוכרים (גרם)6.25 1.35
שומנים (גרם)20.46 4.41
מתוכם שומן רווי (גרם)2.56 0.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)112.99 24.34
נתרן (מ"ג)588.01126.69
סיבים תזונתיים (גרם)4.54 0.98
מים (גרם)339.8573.22
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)86.8218.71
ויטמין B (מ"ג)8.621.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.270.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B3 (מ"ג)5.671.22
ויטמין B5 (מ"ג)1.70.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.70.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)48.9610.55
ויטמין B12 (מק"ג)1.50.32
ויטמין C (מ"ג)22.654.88
ויטמין D (מק"ג)0.40.09
ויטמין E (מ"ג)1.290.28
ויטמין K (מק"ג)45.659.83
סידן (מ"ג)72.0415.52
ברזל (מ"ג)2.030.44
מגנזיום (מ"ג)71.9115.49
זרחן (מ"ג)287.0661.85
אבץ (מ"ג)1.260.27
אשלגן (מ"ג)1,016218.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.980.21
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.670.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.480.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.30.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 18.2% 25.1% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.