דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ספרינג רול טעים עם דג והרבה ירקות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בכמות ששמים בכל ספרינג רול)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מתחילים מהכנת הסלמון והבטטה: חותכים לרצועות, משמנים, ממליחים מעט ומכניסים לתנור - את הסלמון לכ- 5 דקות ואת הבטטה לכ- 15-20 דקות.
  • 2 את כל הירקות חותכים לרצועות דקיקות, את הכוסברה והנענע מפרידים מהגבעולים.
  • 3 ממלאים קערה שטוחה במים וטובלים דף אורז אחד לכחצי דקה. לאחר מכן מניחים על שיש יבש ומסדרים שלא יהיו קפלים.
  • 4 קרוב לקצה של הדף מסדרים קצת מכל ירק, סלמון, בטטה, עלים ומעט מלח. מגלגלים את דף האורז מעל, גלגול אחד קדימה, אחד מצד ימין, אחד מצד שמאל ואז גלגול עד סוף הדף.
  • 5 מכינים את המטבלים: הטריאקי נשאר כפי שהוא. למטבל אחד מערבבים יחד את רוטב הסויה עם שמן השומשום, ולמטבל שני טחינה יחד עם סילאן ומעט מים.
  • 6 מגישים את הספרינג רולס דפי אורז לצד המטבלים ונהנים!
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת אפייה. המלח והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של סתיו!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)212116
חלבונים (גרם)10.77 5.87
פחמימות (גרם)2212
מתוכן סוכרים (גרם)7.31 3.99
שומנים (גרם)9.08 4.95
מתוכם שומן רווי (גרם)1.64 0.9
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.02
כולסטרול (מ"ג)21 11.44
נתרן (מ"ג)793.29432.31
סיבים תזונתיים (גרם)2.76 1.51
מים (גרם)129.4970.57
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)584.82318.7
ויטמין B (מ"ג)5.052.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B3 (מ"ג)3.391.85
ויטמין B5 (מ"ג)0.950.52
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)36.6219.95
ויטמין B12 (מק"ג)0.930.51
ויטמין C (מ"ג)40.3922.01
ויטמין E (מ"ג)0.720.39
ויטמין K (מק"ג)12.516.82
סידן (מ"ג)41.1722.43
ברזל (מ"ג)1.290.7
מגנזיום (מ"ג)29.9816.34
זרחן (מ"ג)122.1166.54
אבץ (מ"ג)0.420.23
אשלגן (מ"ג)426.51232.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.640.89
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.380.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.570.86
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.780.42

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 20.3% 24.1% 49.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.