דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט דג דניס מרענן
סלט דג דניס מרענן
סלט דג דניס מרענן
אין כמו לפתוח את הארוחה עם סלט דג מרענן

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 474 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מגרדים את הזוקיני בעזרת פומפייה גסה ומעבירים לקערת ערבוב. קוצצים את הבצל הירוק והנענע, ומוסיפים לקערה יחד עם עלי הרוקט. חותכים את פילה הדניס לקוביות ברוחב של 1 ס"מ ומוסיפים גם כן לקערה.
  • 2 מכינים את הרוטב: קוצצים את השום והג`ינג`ר, ומערבבים בקערית יחד עם שמן הזית, הלימון הסחוט, המלח והפלפל השחור. מוזגים את הרוטב על על המרכיבים בקערה ומערבבים באווריריות.
  • 3 מערבבים בנפרד את היוגורט ומי הורדים, ומעבירים לצלחת שטוחה וגדולה כמצע לסלט. מסדרים מעל את הסלט בערימה יפה ומפזרים את אגוזי הקשיו ופקעות ורדים (לא חובה).
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: פומפייה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ארז!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)510108
חלבונים (גרם)26.51 5.59
פחמימות (גרם)204
מתוכן סוכרים (גרם)1.88 0.4
שומנים (גרם)38.07 8.03
מתוכם שומן רווי (גרם)5.92 1.25
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.210.04
כולסטרול (מ"ג)39 8.23
נתרן (מ"ג)503.21106.16
סיבים תזונתיים (גרם)4.68 0.99
מים (גרם)312.7165.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)99.4120.97
ויטמין B (מ"ג)7.261.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B3 (מ"ג)5.041.06
ויטמין B5 (מ"ג)1.030.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.650.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)92.5519.52
ויטמין B12 (מק"ג)1.050.22
ויטמין C (מ"ג)88.3618.64
ויטמין D (מק"ג)0.90.19
ויטמין E (מ"ג)0.710.15
ויטמין K (מק"ג)74.515.72
סידן (מ"ג)221.0846.64
ברזל (מ"ג)3.670.77
מגנזיום (מ"ג)131.7627.8
זרחן (מ"ג)419.1488.43
אבץ (מ"ג)3.020.64
אשלגן (מ"ג)1,443304.44
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.070.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.270.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.060.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.520.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.030.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 42.7% 29.8% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.91 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.