דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת דגים טעימה במיוחד

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 500 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 על מגש רחב מניחים נייר אפייה ומפזרים את כל הירקות החתוכים לפי ההוראות (עלי המנגולד פרוסים דק עם הגבעולים, תפוחי האדמה מורתחים לפני במים עד לריכוך וחתוכים לקוביות גסות, והגמבה הירוקה פרוסה לרצועות (הטעם של הפלפל הירוק הבהיר עדין יותר)). מתבלים ומערבבים.
  • 2 מעל מניחים את הדגים, מפזרים עליהם את כל מרכיבי תיבול הדגים וסוגרים עם זילוף שמן הזית על כל חתיכת פילה.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 12-15 דקות (לפי מידת העשייה שאתם אוהבים). מנה מהממת לשישי ובכלל לכל ארוחה!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. אני השתמשתי בבר ים במשקל 1.8 ק"ג (יצאו לי 8 פילטים יפים). תבחרו איזה דג לבן שאתם אוהבים, בקשו אותו ללא העור.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של טלי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)662132
חלבונים (גרם)57.26 11.46
פחמימות (גרם)418
מתוכן סוכרים (גרם)2.98 0.6
שומנים (גרם)29.42 5.88
מתוכם שומן רווי (גרם)5.46 1.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.01
כולסטרול (מ"ג)184.5 36.91
נתרן (מ"ג)1,065212.98
סיבים תזונתיים (גרם)6.48 1.3
מים (גרם)339.9968.01
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)280.1156.04
ויטמין B (מ"ג)13.862.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.370.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.570.11
ויטמין B3 (מ"ג)8.721.74
ויטמין B5 (מ"ג)2.790.56
ויטמין B6 (מ"ג)1.340.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)67.3113.47
ויטמין B12 (מק"ג)5.21.04
ויטמין C (מ"ג)55.6711.14
ויטמין E (מ"ג)1.20.24
ויטמין K (מק"ג)149.8129.97
סידן (מ"ג)248.1249.64
ברזל (מ"ג)6.421.28
מגנזיום (מ"ג)159.1531.84
זרחן (מ"ג)617.31123.49
אבץ (מ"ג)2.70.54
אשלגן (מ"ג)1,629325.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.560.71
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.360.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.640.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.651.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.780.76

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 21.9% 42.6% 30.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?