גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דג לברק שלם בתנור עם ניוקי |
דג לברק שלם בתנור על מצע ניוקי תפוחי אדמה, ברוטב שמן זית, פפריקה וכוסברה, ובתוספת עגבניות שרי, שום ופרוסות לימון, 854 קלוריות למנה, 208 קלוריות ל-100 גרם
מאיה בן דהן, אמנית חובבת אפייה, 04.02.2024
4 מנות/יחידות, 412 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
כמות הדג במתכון הינה כמות מוערכת של החלקים האכילים לשם חישוב הערך התזונתי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם הרתחה.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 854 | 208 |
חלבונים (גרם) | 60.17 | 14.62 |
פחמימות (גרם) | 105 | 25 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.7 | 0.41 |
שומנים (גרם) | 20.42 | 4.96 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.77 | 0.92 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.08 | 0.02 |
כולסטרול (מ"ג) | 99.38 | 24.15 |
נתרן (מ"ג) | 606.83 | 147.47 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.39 | 0.58 |
מים (גרם) | 203.96 | 49.57 |
ליקופן (מ"ג) | 0.96 | 0.23 |
ויטמין A (מק"ג) | 188.22 | 45.74 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.04 | 1.95 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.32 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.35 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.27 | 1.04 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.85 | 0.45 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 1.22 | 0.3 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 22.19 | 5.39 |
ויטמין C (מ"ג) | 41.56 | 10.1 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.78 | 0.19 |
ויטמין K (מק"ג) | 13.63 | 3.31 |
סידן (מ"ג) | 77.49 | 18.83 |
ברזל (מ"ג) | 1.77 | 0.43 |
מגנזיום (מ"ג) | 115.61 | 28.09 |
זרחן (מ"ג) | 513.99 | 124.91 |
אבץ (מ"ג) | 1.36 | 0.33 |
אשלגן (מ"ג) | 874.66 | 212.55 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 2.01 | 0.49 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.26 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.06 | 0.26 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.75 | 0.18 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם