דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת קרם אננס
עוגת קרם אננס

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח למשך 7-8 דקות.
  • 2 להוסיף בתנועות עטיפה את השמן והקמח ולערבל עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
  • 3 לשמן תבנית עגולה מספר 26/28 ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
  • 4 להקציף את השמנת, אינסטנט הפודינג והחלב לקצף יציב ונוקשה.
  • 5 למרוח את הקרם מעל העוגה הקרה.
  • 6 לסנן את פרוסות האננס ולהניח מעל הקרם.
  • 7 להכין את הג`לי על פי ההוראות ולשפוך מעל האננס.
  • 8 ליישר ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מספר 26/28.

ניתן להשתמש בפירות אחרים ולהתאים להם את הג`לי המתאים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)314214
חלבונים (גרם)5.45 3.71
פחמימות (גרם)4631
מתוכן סוכרים (גרם)14.99 10.22
שומנים (גרם)12.01 8.19
מתוכם שומן רווי (גרם)5.21 3.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.16
כולסטרול (מ"ג)111.4 75.95
נתרן (מ"ג)167.14113.96
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 0.72
מים (גרם)18.4112.55
ויטמין A (מק"ג)38.6726.36
ויטמין B (מ"ג)0.560.39
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.370.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.367.74
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.15
ויטמין D (מק"ג)0.50.34
ויטמין E (מ"ג)0.250.17
ויטמין K (מק"ג)0.070.05
סידן (מ"ג)58.3539.78
ברזל (מ"ג)0.420.29
מגנזיום (מ"ג)2.91.98
זרחן (מ"ג)47.8532.63
אבץ (מ"ג)0.310.21
אשלגן (מ"ג)33.6522.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.460.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.380.26
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.880.6
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.820.56

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 18.7% 8.5% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.