דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מלבני מרשמלו
מלבני מרשמלו
במיוחד לאוהבי המרשמלו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (כל מנה = 2 מרשמלו)

  • חמאה - 135 גרם
    או מרגרינה
  • ביצה - 3 Medium
  • מרשמלו - 24 יחידות - סה"כ (96 גרם)
  • תערובת להכנה מהירה של בראוניז - חבילה.
    השתמשתי בשל חברת "מיימונס"
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לרוקן את תוכן חבילת התערובת לקערת מערבל.
  • 2 להוסיף חמאה חתוכה לקוביות בטמפרטורת החדר ו- 3 ביצים גדולות.
  • 3 לערבב את התערובת למשך 2-3 דקות במהירות בינונית ולאחר מכן 3-4 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 לצקת את התערובת לתבנית (תבנית מלבנית בינונית) אפייה ולסדר מעל את המרשמלו.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 22 דקות.
  • 6 להתענג חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.

הערך התזונתי לא כולל את התערובת להכנה. במקום לצלות את המרשמלו על האש במנגל - בואו להכין מרשמלו אפויים בתנור.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)130386
חלבונים (גרם)2.12 6.27
פחמימות (גרם)719
מתוכן סוכרים (גרם)0.05 0.16
שומנים (גרם)10.6 31.42
מתוכם שומן רווי (גרם)5.97 17.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
כולסטרול (מ"ג)81.62 241.82
נתרן (מ"ג)25.5775.76
מים (גרם)11.0432.72
ויטמין A (מק"ג)23.268.74
ויטמין B (מ"ג)0.341
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.2
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.220.66
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.8220.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.130.38
ויטמין D (מק"ג)0.30.88
ויטמין E (מ"ג)0.150.45
ויטמין K (מק"ג)0.040.13
סידן (מ"ג)8.1224.06
ברזל (מ"ג)0.250.75
מגנזיום (מ"ג)1.745.16
זרחן (מ"ג)28.7185.07
אבץ (מ"ג)0.190.55
אשלגן (מ"ג)20.0159.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.82
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.230.67
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.531.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.491.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 55.2% 11% 33.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.23 (1.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.