דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט טופו טעים ביותר

מצרכים למתכון

355 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקפיצים במחבת את רצועות הטופו והבצל עם שמן הקוקוס.
  • 2 מוסיפים את החריסה, ממשיכים להקפיץ עד שמשחימים ומצננים קלות.
  • 3 מערבבים את עלי הבייבי עם תערובת הטופו.
  • 4 מוסיפים את הצלפים ואת חומרי הרוטב (שמן זית, מיץ לימון, חרדל, סילאן ומלח).
  • 5 מגישים מיד ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הצלפים.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורית חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)361102
חלבונים (גרם)18.86 5.31
פחמימות (גרם)278
מתוכן סוכרים (גרם)6.28 1.77
שומנים (גרם)20.93 5.9
מתוכם שומן רווי (גרם)10.38 2.92
נתרן (מ"ג)1,114313.78
סיבים תזונתיים (גרם)2.91 0.82
מים (גרם)125.2735.29
ויטמין A (מק"ג)5.431.53
ויטמין B (מ"ג)0.680.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.240.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.170.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.066.21
ויטמין C (מ"ג)13.763.88
ויטמין E (מ"ג)0.070.02
ויטמין K (מק"ג)8,2972,337
סידן (מ"ג)304.8285.86
ברזל (מ"ג)0.380.11
מגנזיום (מ"ג)15.954.49
זרחן (מ"ג)45.7712.89
אבץ (מ"ג)0.290.08
אשלגן (מ"ג)242.5168.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.620.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 30.2% 27.2% 38.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.