דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 231 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בעזרת שמן הזית יש לטגן את השום.
  • 2 כאשר השום זהוב, הוסיפו את העגבניות הטריות ואת העגבניות היבשות, עד שהן מוציאות נוזלים.
  • 3 לאחר מכן ניתן להוסיף את היין והתבלינים.
  • 4 לקראת סוף הבישול הוסיפו את הבזיליקום.
  • 5 את הפסטה יש להרתיח בסיר עם מים חמים עד שנעשית רכה.
  • 6 מיזגו את הרוטב על הפסטה.
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן לפזר גבינה מלוחה לפני ההגשה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשתמש בספגטי מחיטה מלאה, ולבשל אותו "אל דנטה" כדי לשמור על אינדקס גליקמי נמוך יותר.

שיטת ההכנה כוללת בתוכה גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)487211
חלבונים (גרם)17.29 7.48
פחמימות (גרם)9541
מתוכן סוכרים (גרם)13.42 5.8
שומנים (גרם)4.88 2.11
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 0.44
נתרן (מ"ג)1,341579.91
סיבים תזונתיים (גרם)7.9 3.42
מים (גרם)89.6638.78
ליקופן (מ"ג)15.536.72
ויטמין A (מק"ג)41.9818.16
ויטמין B (מ"ג)4.521.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.170.07
ויטמין B3 (מ"ג)3.171.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.720.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.5913.66
ויטמין C (מ"ג)22.229.61
ויטמין E (מ"ג)0.380.16
ויטמין K (מק"ג)18.47.96
סידן (מ"ג)51.8222.41
ברזל (מ"ג)3.041.31
מגנזיום (מ"ג)68.9529.82
זרחן (מ"ג)133.9157.92
אבץ (מ"ג)0.80.35
אשלגן (מ"ג)1,216526.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.18
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.40.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.20.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.08

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 3.9% 13.8% 76%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.