דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קוקטייל לסלט ירוק

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה

  • תפוח עץ עם קליפה - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (740 גרם)
    תפוחים ירוקים
  • SIDEFFECT 4% - 100cc
    סיידר תפוחים
  • SIDEFFECT 6% - 100cc
    סיידר תפוחים
  • גלידת סורבה לימון - 250 גרם
  • קרח כתוש - לפי הצורך
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חצי מכלי הקיבול של הבלנדר ממלאים בקרח.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים.
  • 3 מפעילים את הבלנדר עד לקבלת מרקם עדין של ברד.
  • 4 הצעת הגשה: מוזגים לכוס שמפניה.
  • 5 תיהנו חיוך

ציוד נדרש: כוס שמפניה.

הערך התזונתי לא כולל את סיידר התפוחים וגלידת הסורבה לימון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות זיו מנור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19252
חלבונים (גרם)0.96 0.26
פחמימות (גרם)5114
מתוכן סוכרים (גרם)38.41 10.38
שומנים (גרם)0.63 0.17
מתוכם שומן רווי (גרם)0.1 0.03
נתרן (מ"ג)3.71
סיבים תזונתיים (גרם)8.88 2.4
מים (גרם)316.5485.55
ויטמין A (מק"ג)11.13
ויטמין B (מ"ג)0.880.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.340.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.230.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.13
ויטמין C (מ"ג)17.024.6
ויטמין E (מ"ג)0.670.18
ויטמין K (מק"ג)8.142.2
סידן (מ"ג)22.26
ברזל (מ"ג)0.440.12
מגנזיום (מ"ג)18.55
זרחן (מ"ג)40.711
אבץ (מ"ג)0.150.04
אשלגן (מ"ג)395.9107
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.4% 1% 1.6% 83%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.