דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
דלעת אפויה בתנור
דלעת אפויה בתנור
רצועות דלעת עם הקליפה באפייה קלה וטעימה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 840 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הדלעת לפרוסות עם הקליפה ומנקים מהגרעינים.
  • 2 מסדרים על נייר אפייה בתבנית ומושחים כל פרוסה במעט שמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
  • 3 מפזרים מעל פרוסות הדלעת את האורגנו היבש ומלח הים.
  • 4 מניחים את התבנית במרכז התנור ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה עד להשחמה קלה. אין על דלעת בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20925
חלבונים (גרם)6.02 0.72
פחמימות (גרם)415
מתוכן סוכרים (גרם)8.51 1.01
שומנים (גרם)5.2 0.62
מתוכם שומן רווי (גרם)1.01 0.12
נתרן (מ"ג)8.361
סיבים תזונתיים (גרם)9.24 1.1
מים (גרם)780.8592.99
ויטמין A (מק"ג)2,084248.18
ויטמין B (מ"ג)6.480.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.260.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.650.08
ויטמין B3 (מ"ג)3.450.41
ויטמין B5 (מ"ג)1.680.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)75.468.99
ויטמין C (מ"ג)39.254.67
ויטמין E (מ"ג)6.70.8
ויטמין K (מק"ג)7.70.92
סידן (מ"ג)127.6315.2
ברזל (מ"ג)4.820.57
מגנזיום (מ"ג)75.458.99
זרחן (מ"ג)250.3329.81
אבץ (מ"ג)1.920.23
אשלגן (מ"ג)1,919228.6
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.080.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 8.5% 9.8% 66.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.