דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי אגסים טבעוני
פאי אגסים טבעוני
פאי אגסים במיוחד לטבעוניים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (כל תבנית היא מנה זוגית (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק (כמות הקמח תלויה בסוגו. הבצק צריך להיות נוח לעבודה). אם שמן הקוקוס קשה, צריך לחמם אותו קצת אך לא להמיס אותו לגמרי.
  • 2 משמנים מעט את התבניות הקטנות לפאי, מסדרים בהן את הבצק ומהדקים היטב לדפנות.
  • 3 מכניסים את התבניות עם הבצק למקפיא למשך שעה.
  • 4 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים את הבצק במשך 5-7 דקות ללא המילוי.
  • 5 מקלפים את האגסים ופורסים אותם לפרוסות בעובי סנטימטר.
  • 6 מוציאים את התבניות מהתנור, מפזרים על הבצק מעט סוכר וקינמון, מסדרים את האגסים, מעליהם מפזרים עוד קצת סוכר וקינמון וסוחטים מיץ לימון מעל.
  • 7 מחזירים לתנור החם ל- 10 דקות נוספות. את הפאי מומלץ להגיש חם.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את האגסים בתפוחים, ומומלץ להגיש עם קצפת מקרם קוקוס או גלידה טבעונית אבל לא חובה.

ציוד נדרש: 2 תבניות פאי קטנות בקוטר 12 ס"מ כל אחת.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות דורה לוי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)713262
חלבונים (גרם)6.1 2.24
פחמימות (גרם)8029
מתוכן סוכרים (גרם)13.81 5.06
שומנים (גרם)42.3 15.51
מתוכם שומן רווי (גרם)35.69 13.09
נתרן (מ"ג)13.64.99
סיבים תזונתיים (גרם)8.32 3.05
מים (גרם)121.4944.54
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.450.53
ויטמין B (מ"ג)0.410.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.793.96
ויטמין C (מ"ג)7.812.86
ויטמין E (מ"ג)0.220.08
ויטמין K (מק"ג)6.62.42
סידן (מ"ג)19.317.08
ברזל (מ"ג)1.90.7
מגנזיום (מ"ג)10.293.77
זרחן (מ"ג)15.995.86
אבץ (מ"ג)0.150.05
אשלגן (מ"ג)172.7763.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.780.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.780.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.430.89
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.430.89

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 31.1% 4.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה