דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שקדים טעימות לצליאקים ולפסח

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את כל המצרכים בקערה (מלבד השמן והשקדים השלמים).
  • 2 ללוש את התערובת עד לקבלת עיסה חלקה.
  • 3 לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לכמה שעות.
  • 4 בידיים משומנות להכין מהבצק 25 כדורים ולהניח אותם על נייר אפייה.
  • 5 לנעוץ בכל עוגיה שקד שלם ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד השחמה עדינה.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן השהיית הבצק במקרר.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)176462
חלבונים (גרם)4.95 12.99
פחמימות (גרם)1538
מתוכן סוכרים (גרם)10.12 26.57
שומנים (גרם)11.28 29.62
מתוכם שומן רווי (גרם)0.85 2.24
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
נתרן (מ"ג)63.13165.77
סיבים תזונתיים (גרם)2.7 7.1
מים (גרם)4.8812.83
ויטמין B (מ"ג)96.440.25
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.11
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.04
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.711.87
ויטמין B12 (מק"ג)00.01
ויטמין E (מ"ג)0.260.69
סידן (מ"ג)3.158.28
ברזל (מ"ג)0.040.11
מגנזיום (מ"ג)3.318.69
זרחן (מ"ג)5.6614.85
אבץ (מ"ג)0.030.09
אשלגן (מ"ג)16.4543.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.32
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.81
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.310.8

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.1% 33.8% 14.8% 43.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.68 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.