דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לחמניות פרג פשוט טעימות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את הקמח עם השמרים והסוכר, להוסיף את השמן והמלח, לערבב ולהוסיף את המים בהדרגה. ללוש עד לקבלת בצק חלק ורך, ולהתפיח כשעה.
  • 2 ללוש שוב ולתת לנוח כ- 20 דקות נוספות.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 12 כדורים, לכדרר אותם בתוך הפרג ולסדר אותם על נייר אפייה בתוך תבנית התנור.
  • 4 בעזרת מספריים לעשות חתכים על כל לחמניה, להתפיח כ- 20 דקות נוספות ולאפות בחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אם והיה שהבצק דביק - אפשר לעבד אותו בידיים משומנות.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)358281
חלבונים (גרם)9.88 7.73
פחמימות (גרם)6147
מתוכן סוכרים (גרם)1.25 0.98
שומנים (גרם)8.95 7.01
מתוכם שומן רווי (גרם)0.75 0.59
נתרן (מ"ג)564.06441.83
סיבים תזונתיים (גרם)0.46 0.36
מים (גרם)29.9723.48
ויטמין B (מק"ג)0.240.19
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)41.8832.8
ברזל (מ"ג)0.010
מגנזיום (מ"ג)0.310.25
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.140.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 11.2% 12.4% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.