2 מערבלים בקערת המיקסר את הקמח ביחד עם השמרים, המלח והסוכר. מוסיפים את שמן הזית ואת המים בהדרגה, וממשיכים לערבב כ- 7 דקות.
3 מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד, ומניחים להתפחה במקום חמים למשך כשעה עד שעה וחצי (להכפלת הנפח).
4 מכדררים 4-6 כדורים שווים ומניחים על משטח מקומח.
5 מניחים לכדורי הבצק לתפוח התפחה שנייה למשך כחצי שעה.
6 פותחים כל כדור בצק בעזרת כפות היידים (אין צורך במערוך), מורחים שמן זית, מלח ים, תימין וכל ירק שבא לכם, ואופים כ- 10 דקות עד להזהבה. בצק לפוקצ`ה כזה עוד לא יצא לכם להכין!
7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לאפות גם בחום של 200 מעלות (מיועד למי שלא יודע לעבוד עם תנור חם).
ציוד נדרש: מיקסר.
הערך התזונתי לא כולל את שמן הזית, מלח הים, התימין ותוספת הירקות בהם בוחרים להשתמש.